“Levensvragen”

Als begin twintiger kon ik mijn hoofd breken over bepaalde levensvragen. “Is er een hogere macht?”, “ben ik op deze aard met een bepaald doel?”, “wat is mijn taak op deze aarde?”, “welke lessen heb ik te ondergaan?” etc. Toevallig (sinds ik Roy ken weet ik inmiddels dat toeval niet meer bestaat) kwam ik een kennis tegen met wie ik deze vragen durfde te bespreken. Hij adviseerde mij om contact te leggen met Roy Stevelsmans. Hij omschreef Roy als een zuivere en zeer kundige therapeut/begeleider/leraar. 

Sinds mijn eerste bezoek aan de praktijk van Roy mag ik gerust zeggen dat ik veel groei en ontwikkelingen heb meegemaakt. Maar om uit te leggen wat Roy dan precies doet, dat is weer een hele uitdating. Om tot antwoorden te komen was het van belang om eerst goed in mijn lichaam te komen. Overal zaten blokkades en leefde zo ‘stroperig als maar kon’. Na de eerste healingen ging het al een stuk beter met mij. De energie begon te stromen waardoor ik een goede ‘bijvangst’ kreeg, namelijk dat ik niet meer zo vermoeid was als voorheen. Het leven dat ik voorheen door de vermoeidheid ‘onderging’ begon ik steeds meer ‘te ontvangen’ met vertrouwen en positieve energie. Wat een verschil merkte ik. 

Één van mijn levensvragen werd in de loop der jaren reeds beantwoord. “Waarom ben ik op deze aarde” werd voor en door mij beantwoord met “om voluit te leven vanuit positiviteit”. Ik zet er bewust bij ‘voor en door mij’, omdat Roy niet snel zelf antwoorden zal geven. Hij geeft je handreikingen om zelf achter de antwoorden te komen. Want voor iedereen kan het antwoord anders zijn. 

Naast mijn levensvragen heb ik ook lichamelijke klachten waaronder lage rugklachten. Ook deze klachten kan hij door middels van healingen en magnetisme verlichten. Vaak ben ik een periode klachtenvrij, echter weet ik dat mijn oorzaak (afwijking aan mijn ruggengraat) zal blijven. Ook heb ik geregeld hoofdpijn die hij weet te verlichten en vaak ook weet te verhelpen omdat hij ‘weet’ wat de oorzaak is van de hoofdpijn. 

Nu, na ruim 6 jaar, kom ik nog steeds geregeld bij Roy voor een ‘APK’. Dan voelt hij of er nog blokkades zijn die weggewerkt moeten worden en weet hij of ik struggel met vragen en situaties die mij bezig houden. Soms lukt het niet om naar zijn praktijk te gaan. In die gevallen helpt hij mij vanaf een afstand. Hoe dat verder uitgelegd kan worden is helemaal een uitdaging. Ik zie het als het inpluggen op mijn energie waardoor tijd en ruimte wegvallen en het niet uitmaakt of er bijvoorbeeld 200 km tussen ons in zitten. 

De begeleiding en ondersteuning door Roy is iets wat je zelf zult moeten ervaren door het mee te maken en het te voelen. Zoals eerder uitgelegd is het namelijk een lastige klus dit in woorden uit te drukken. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *