Roy Stevelmans is voor mij al heel veel jaren een zeer betrouwbare en zeer kundige therapeut.

Ik sport veel en heb snel last van blokkades in mijn lichaam, waar t dan vast gaat zitten. Dan is t nodig voor mij om dit op een diep niveau, middels een massage los te laten maken door Roy, om zo blessures of erger te voorkomen.
Roy is heel ervaren in het geven van een diepte massage, hij weet heel goed de juiste plekken te behandelen, waarna het voor mij steeds weer een fijne ervaring is om fysiek weer in balans te komen. Naast de fysieke behandeling is t dan ook fijn om nog een stukje mentale couching erbij te krijgen, als dat nodig is.
Naast mezelf heb ik meerdere sporters/kennissen mogen doorverwijzen, die dan ook snel en vaak al met 1 of enkele massages weer van hun fysieke probleem/blessure zijn verlost.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *