Roy Stevelmans; professioneel, gevoelsmens, passie, betrokken

Na jarenlang geteisterd te zijn door telkens terugkerend blessureleed, ben ik terechtgekomen bij Roy. Door zijn intensieve behandelingen, die veel verder gaan dan curatief behandelen van deze blessures, leerde Roy mij vooral ook hoe ikzelf er voor kan zorgen dat herhaling minder frequent gaat voorkomen. Zowel wat betreft beweging, maar ook voeding, gewicht en leefstijl. Deze bewustwording helpt enorm. Het zorgt niet alleen voor minder fysiek leed, maar ook dat ik me veel beter in mijn vel voel. Je bent een gevoelsmens met een enorme passie en gedrevenheid, waar iedereen zich meteen op zijn gemak voelt. Je bent professioneel relatiegericht, mensgericht en betrokken. Super bedankt Roy, ik hoop dat ik nog lang van jouw kwaliteiten gebruik mag maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *